Juni actie! Mooi wenkbrauwen en wimpers!!

Beste klant,

Door het verven van de wimpers en de wenkbrauwen wordt de aandacht op de ogen gevestigd en ontstaat er een natuurlijke uitstraling. Het resultaat is een opvallende blik en mooi geaccentueerde ogen. 
Verven is een goede manier om de aanwezige wimperharen van het allereerste begin bij de huid tot en met het uiterste puntje van een kleurtje te voorzien. Het grote voordeel van verven is dat de aanwezige haren veel zichtbaarder zijn waardoor de wimpers er voller en de ogen er, ook zonder verdere make-up,  veel sprekender uitzien. Bovendien hoeft men met geverfde wimpers niet bang te zijn voor uitlopen en is verven ook dé oplossing voor mensen met gevoelige ogen.
De houdbaarheid van de kleur hangt af van persoon tot persoon. De kleur zal vervagen na ongeveer 4 tot 6 weken. Het duurt gemiddeld 6 tot 8 weken voordat het lichaam nieuwe wimpers en wenkbrauwen aanmaakt. Deze behandeling is waterproof dus ideaal als je op vakantie gaat en geen mascara wil gebruiken in het zwembad, maar toch mooie zwarte wimpers wil. Het bespaart je eveneens kostbare tijd bij het maquilleren.

Als u in de maand juni een afspraak maakt om u wimpers en wenkbrauwen te verven, dan krijgt u het waxen van de wenkbrauwen,om een nog mooiere blik te hebben, er gratis bij (19€ ipv 28€)

Geniet van deze actie!

Met verzorgende groet

Lindsay

Boek in juni een afspraak ,datum naar keuze,om uw wimpers en wenkbrauwen te verven en u krijgt er het waxen van de wenkbrauwen gratis bij.